Autoworld, more than a museum

Autoworld, het nationale automuseum, is gelegen in het hart van Brussel, de hoofdstad van Europa. Het is ondergebracht in een prestigieus gebouw in het Jubelpark, dat in 1880 werd opgetrokken naar aanleiding van de 50e verjaardag van het ontstaan van het Koninkrijk België.

Van 1902 tot 1936 vonden hier de eerste auto- en fietssalons plaats. Meer dan 250 voertuigen (auto’s, vrachtwagens en motorfietsen) worden er permanent tentoongesteld. De bezoeker wordt er langs de fabelachtige geschiedenis van de auto van 1896 tot nu geleid, vanaf de oudste modellen uit een ver verleden tot hedendaagse auto’s die ons een blik gunnen op de voertuigen van morgen en zelfs van later. Centraal in het museum bevindt zich ‘Belgium at Autoworld’, een ruimte die volledig aan de bakermat en de geschiedenis van de Belgische auto-industrie tot op de dag van vandaag gewijd is. In de ‘Sport & Competition’-zone wordt een overzicht gegeven van de grote perioden in de geschiedenis van de autosport (rally en circuit) sinds 1906.

Autoworld is een museum dat voortdurend evolueert. Het hele jaar door worden er tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd over verschillende thema’s die verband houden met de auto.

Meer informatie over de kalender van de tentoonstellingen vindt u op www.autoworld.be

Autoworld
Jubelpark 11
1000 Brussel
T. +32 2 736 41 65

 

Actievoorwaarden:

  • Ruil de ingevulde coupon met unieke code in aan de kassa van een deelnemende park en ontvang het 2e ticket gratis.
  • Coupon inruilen mogelijk t.e.m. 31 december 2016 of openingstijden aangegeven op actiepagina per deelnemende park.
  • Mits één toegangsticket aan te kopen aan het volledige volwassenen tarief (tarief geafficheerd aan de kassa de deelnemende parken), ontvangt u één 2de toegangsticket gratis bij de deelnemende parken.
  • het goedkoopste ticket is gratis aangeboden.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties en/of (verblijfs)aanbiedingen.
Download voucher