Bobbejaanland

‘t plezantste land

Tem de golven van de Wildwaterbaan, schiet op de boeven in El Paso of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters.

Meer avontuur? Snel, naar het het mysterieuze Khyonesia voor de allernieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten van The Forbidden Caves een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven?

Kortom, achter elke boom schuilt een nieuwe attractie leuker dan de vorige. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P.

Oh ja, bijna vergeten! De zomer? Die wordt onvergetelijk. Tijdens de nieuwe show Harmony maak je een spannende reis door het koninkrijk van water, lucht en aarde. Magie, prachtige creaties en niet te vergeten spectaculaire stunts van acrobaten laten je dromen met je ogen open!

Olensteenweg 45 B
2460, Lichtaart
T. +32 (0) 14 55 78 11

Meer informatie: www.bobbejaanland.be
Openingsuren: www.bobbejaanland.be/plan-je-bezoek/kalender

 

Actievoorwaarden:

  • Ruil de ingevulde coupon met unieke code in aan de kassa van een deelnemende park en ontvang het 2e ticket gratis.
  • Coupon inruilen mogelijk van 2 september t.e.m. 6 november 2016 of openingstijden aangegeven op actiepagina per deelnemende pak.
  • Mits één toegangsticket aan te kopen aan het volledige volwassenen tarief (tarief geafficheerd aan de kassa de deelnemende parken), ontvangt u één 2de toegangsticket gratis bij de deelnemende parken.
  • het goedkoopste ticket is gratis aangeboden.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties en/of (verblijfs)aanbiedingen.
Download voucher