Het Domein van de Grotten van Han

Beleef de natuur met al je zintuigen!

www.grotte-de-han.be

In de Ardennen schuilt een magnifieke verdoken wereld waar je een wervelend onderaards avontuur beleeft. Samen met een professionele gids ontdek je de wondere wereld van stalactieten, stalagmieten en andere magische natuurverschijnselen. Je verkent een toverachtig landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes in maar liefst 2km aan zalen en galerijen. We hebben het hier uiteraard over de wereldberoemde Grot van Han. Een pareltje dat terecht haar 3* in de Groene Michelingids verdient!

Nadat je volop genoten hebt van het adembenemende schouwspel onder de grond wacht je een al even betoverende wereld bovengronds. In het 250ha grote reservaat ligt een soort sprookjesbos, waar wolven, herten, beren, wilde katten, lynxen, roofvogels maar ook bedreigde diersoorten zoals de Europese bizon in (half)vrijheid leven. Trek je wandelschoenen aan, volg het natuurlijke wandelpad van 5km en ervaar de magische kracht van de natuur! Geniet je liever zittend van deze schoonheid? Stap dan aan boord van de Safaricar, en laat jezelf meevoeren op de tonen van de vrolijke melodie van het Domein!

Surf naar www.grotte-de-han.be voor de tarieven en openingsuren.

 

Grotten van Han
Rue J. Lamotte 2
5580 Han-sur-Lesse
België

 

Actievoorwaarden:

  • Ruil de ingevulde coupon met unieke code in aan de kassa van een deelnemende park en ontvang het 2e ticket gratis.
  • Coupon inruilen mogelijk t.e.m. 31 december 2016 of openingstijden aangegeven op actiepagina per deelnemende park.
  • Mits één PassHan toegangsticket aan te kopen (tarief geafficheerd aan de kassa de deelnemende parken), ontvangt u één 2de toegangsticket gratis bij de deelnemende parken. De PassHan geeft je toegang tot de Grot en het Wildpark.
  • het goedkoopste ticket is gratis aangeboden.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties en/of (verblijfs)aanbiedingen.
Download voucher