Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn, het ideale gezinsuitje!

Avonturenpark Hellendoorn is het meest avontuurlijke en ideale gezinsuitje met zijn meer dan 30 attracties en diverse shows. In 2016 viert Avonturenpark haar 80e verjaardag. 2016 belooft dan ook een extra avontuurlijk seizoen te worden met nieuwe shows en evenementen.

Wat te denken van de spetterende waterpretattracties de Sungai Kalimantan of de Wild Waterval. Of maak een rit door de donkere riolen van de rioolrat en zet de wereld op zijn kop in de achtbaan Tornado. In de kelder van het landhuis Discovery Club heerst complete chaos. En de allerkleinste avonturiers? Die beleven de grootste avonturen in hun eigen ‘parkje in het park’: Dreumesland, alleen toegankelijk voor kinderen tot 1,20 meter. Daarnaast is de avontuurlijke nieuwe show van Kareltje & Jasmijn te zien in weekenden, tijdens schoolvakanties en op feestdagen in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn.

Vanaf 2 oktober t/m 30 oktober 2016: Heksendoorn, Halloween voor families

Avonturenpark Hellendoorn opent op 2 oktober haar deuren voor Heksendoorn, het spannende familie evenement in Halloween sferen. Voor alweer de 16e keer wordt het park omgetoverd tot het domein voor heksen en andere griezelige figuren en zijn de attracties nog spannender dan anders. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende extra’s voor jong en oud. Alleen tijdens Heksendoorn kunnen dappere bezoekers de Griezel Grot betreden, een super spannend ondergronds spookhuis. De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof.

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn
T. +31(0)548 659 159

Meer informatie: www.avonturenpark.nl
Openingsuren: www.avonturenpark.nl/nl/pretpark/informatie/openingskalender

 

Actievoorwaarden:

  • Ruil de ingevulde coupon met unieke code in aan de kassa van een deelnemende park en ontvang het 2e ticket gratis.
  • Coupon in ruilen mogelijk vanaf 22 augustus t/m 30 oktober 2016. Let op: op enkele doordeweekse dagen is het park gesloten. Kijk op www.avonturenpark.nl voor de actuele openingsdagen – en tijden.
  • Mits één toegangsticket aan te kopen aan het volledige volwassenen tarief (tarief geafficheerd aan de kassa de deelnemende parken), ontvangt u één 2de toegangsticket gratis bij de deelnemende parken.
  • het goedkoopste ticket is gratis aangeboden.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties en/of (verblijfs)aanbiedingen.
  • Actiecodes : PLU2016123 en PLU2016236.
Download voucher