Monde Sauvage Safaripark

Uw safari op 25 km van Luik!

Onnodig om ver te reizen of een smak geld uit te geven… ga op safari in Monde Sauvage, op amper 25 km van Luik!

U maakt een echte Afrikaanse safari, met een treintje of uw eigen voertuig, tussen de giraffen, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, zebra’s, gnoes en nog veel meer wilde dieren. Het park vertoont een natuurlijke omgeving waarin de meeste dieren in halve vrijheid leven.

Maar dat is niet alles. U ontdekt ook de Zuid-Amerikaanse zone, de volières, de reuzenkoepel en zijn Mayatempel, de grote roofdieren en de beren, het Noord-Amerikaanse woud, het eiland met de apen en de maki’s, het uilengebied, de struisvogels en nog tal van verrassingen en nieuwigheden.

Mis vooral onze drie shows niet, met papegaaien, zeeleeuwen en roofvogels. Het zijn hoogtepunten tijdens uw uitstap naar Monde Sauvage. Nog een magisch moment beleeft u tijdens een tocht op de rug van een dromedaris of tijdens een ontbijt met de giraffen (op reservering – vanaf 10 personen).

In 2016: naast de canyon van de beren en de nieuwe ruimte van de rode panda’s, kunt u ook de nieuwe aanleg ontdekken van de Noord-Amerikaanse zone met haar laan met sequoia’s en in exclusiviteit in de loop van het seizoen 2016, de opening van Fraxinus Aventure, een 100% beveiligd avonturenparcours met netten in de bomen.

Aarzel niet, kom ons bezoeken en beleef een onvergetelijke dag.

Surf naar www.mondesauvage.be voor de tarieven en openingsuren.

Monde Sauvage Safaripark
Fange de Deigné, 3
B4920 Aywaille
België

 

Actievoorwaarden:

  • Ruil de ingevulde coupon met unieke code in aan de kassa van een deelnemende park en ontvang het 2e ticket gratis.
  • Coupon inruilen mogelijk t.e.m. 31 december 2016 of openingstijden aangegeven op actiepagina per deelnemende park.
  • Mits één toegangsticket aan te kopen aan het volledige volwassenen tarief (tarief geafficheerd aan de kassa de deelnemende parken), ontvangt u één 2de toegangsticket gratis bij de deelnemende parken.
  • het goedkoopste ticket is gratis aangeboden.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties en/of (verblijfs)aanbiedingen.
Download voucher