Racing Days

Racing Days in MECC Maastricht is dé plek om het seizoen 2016 af te sluiten. De auto- & motorsportshow staat garant voor een spectaculair dagje uit. Traditioneel is dit hét race-evenement waar de teams nog even laten zien waar ze het afgelopen seizoen mee hebben gestreden. In de Action Arena wordt een spectaculair programma getoond waar rijders van karts, auto’s & motoren aan het publiek hun kunsten showen.

Speedway, endurance, rally, rallycross, circuit, dakar, quadracing, motoX en dragracing. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij proberen het naar MECC Maastricht te krijgen! Daarnaast zijn er stands met kleding, petjes, overalls, auto’s en motoren. Voor de kinderen is er een heuse ‘ukkepukkerace’ en er wordt voor voldoende eten, drinken én gezelligheid gezorgd.

Nieuw dit jaar is de professionele race-simulator: Ervaar de verbluffende G-krachten tijdens scherpe bochten, heftige remmen of snelle acceleratie.

Actievoorwaarden:

  • Ruil de ingevulde coupon met unieke code in aan de kassa van een deelnemende park en ontvang het 2e ticket gratis.
  • Coupon inruilen mogelijk t.e.m. 31 december 2016 of openingstijden aangegeven op actiepagina per deelnemende park.
  • Mits één toegangsticket aan te kopen aan het volledige volwassenen tarief (tarief geafficheerd aan de kassa de deelnemende parken), ontvangt u één 2de toegangsticket gratis  is bij de deelnemende parken.het goedkoopste ticket is gratis aangeboden.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties en/of (verblijfs)aanbiedingen.

Forum 100
6229 GV Maastricht
043 38 38 383

Website voor meer informatie: www.racingdaysmaastricht.nl

Download voucher