Slagharen

Het avontuur gaat door!

Jihaa! Beleef het Wilde Westen in Slagharen als een echte cowboy. Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft meer dan 30 spannende attracties en shows. Beleef je eerste achtbaankriebels in de Mine Train of maak een avontuurlijke boottocht langs krijgslustige indianen, brandend water en vergeten goudzoekers in Wild West Adventure. Ben je liever op zoek naar iets meer adrenaline? Dan zit je in 2017 goed met de nieuwe spectaculaire achtbaan waarin je minimaal één keer over de kop gaat! Verleng het bezoek aan het attractiepark met een verfrissende duik in waterpark Aqua Mexicana. Ontdek de wereld van waterpret, roetsj van de glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animatie.

Voor meer informatie over tarieven, surf naar www.slagharen.com/nl

Openingsuren: www.slagharen.com/nl/attractiepark/openingstijden

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig t.e.m. 8 januari 2017 check voor actuele openingstijden slagharen.com.
  • Actie is geldig voor maximaal 6 personen. Indien uw groep groter is als 6 personen worden kunnen er maximaal 3 coupons van Wijnvoordeel ingeruild worden. Per coupon dient u 1 toegangsticket aan volwassentarief aan te schaffen.
  • Is niet cumuleerbaar met andere acties en/of (verblijfs)aanbiedingen.
  • Is niet inwisselbaar voor contanten en niet verhandelbaar.
  • Ruil de coupon met unieke code in bij de kassa en ontvang het 2e kaartje gratis.
  • Exclusief toegang tot Aqua Mexicana en op basis van beschikbaarheid online of aan de kassa verkrijgbaar vanaf € 8,00 per persoon.
Download voucher