Zooparc Overloon

Ga je mee op Expeditie?

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de verschillende Expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

Bij Headquarter start het avontuur, dit is het hoofdkwartier waar alle info voor de Expeditie kan verzamelen tijdens een lekker hapje en drankje. Bij hetBoulders beach kun u de Expeditie goed voorbereiden om vervolgens tussen de pinguïns over het strand te wandelen. Wat denk u van de Outback in Australië? Hier ontdekt u verschillende soorten kangoeroes en dromedarissen op heel avontuurlijk wijze én van heel dichtbij! Nadien reist u verder naar de Amazone waar u via de vele bruggetjes allerlei kleine roofdieren en apen ontdekt. Sommige diersoorten mag u zelfs voeren!

In de jangalee ontdekt u de beestige wereld van de katachtigen. Maar de grootste katachtige van het dierenrijk ontmoet u in Ngorongoro. Het is wel verstandig om eerst even op te laden bij het BaseCamp: de voorraden checken en een hapje en drankje nuttigen om de reis langs cheetahs en wilde honden goed te kunnen vervolgen. In Baobab (Afrikaans voor apenbroodboom) wordt u letterlijk en figuurlijk omringd door ringstaartmaki’s. Zodra u de brug naar het eiland bent gepasseerd, is er geen weg meer terug. Houdt uw camera bij de hand om leuke foto’s te maken! Tijdens de voorlaatste Expeditie ben u al meerdere vogelsoorten tegengekomen, maar in Forest spot u onder andere bijzondere gieren en nog veel meer. Verderop staan de stokstaartjes al op de uitkijk!

Na afloop van de Expeditie is het belangrijk om uw energie te peilen. Wie energie over heeft, kan zich nog flink uitleven in de speeltuin “adventure trail”, plaatsnemen bij het theater of geitjes aaien op de Kinderboerderij. Degenen die lekker willen uitrusten, kunnen terecht op het terras naast het Headquarter!

Kijk op www.zooparcoverloon.nl voor meer informatie en openingstijden.

ZooParc Overloon
Stevensbeekseweg 21,
5825 JB Overloon
T. +31(0)478-640046

 

Actievoorwaarden:

  • Ruil de ingevulde coupon met unieke code in aan de kassa van een deelnemende park en ontvang het 2e ticket gratis.
  • Coupon inruilen mogelijk t.e.m. 31 december 2016 of openingstijden aangegeven op actiepagina per deelnemende park.
  • Mits één toegangsticket aan te kopen aan het volledige volwassenen tarief (tarief geafficheerd aan de kassa de deelnemende parken), ontvangt u één 2de toegangsticket gratis bij de deelnemende parken.
  • het goedkoopste ticket is gratis aangeboden.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties en/of (verblijfs)aanbiedingen.
  • Actiecode : JPOVER-102
Download voucher